سوالات متداول

  • ۱- چه افرادي مخاطب دوره های الکترونیکی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات محسوب مي شوند؟

     اشخاصي که در زمينه فناوري اطلاعات مشغول به فعاليت هستند، علاقه‌مند به ارتقاي سطح آگاهي‌ها و دانش خود مي‌باشند و در عين حال براي حضور منظم در کلاس ها فرصت کافي در اختيار ندارند. طبيعتاً چنين افرادي به خوبي با فضاي الکترونيکي آشنا هستند و فعاليت در آن را تجربه نموده اند. بعلاوه از سطح مناسبي از سواد رايانه‌اي برخوردارند، بدين معني که قادر هستند امور جاري خود را مبتني بر فناوري اطلاعات به انجام برسانند. از آنجا که محيط آموزش الکترونيکي، بر محوريت يادگيرنده بنا نهاده شده است، انگيزه فراگيران موجب افزايش کارآيي دوره براي ايشان مي گردد. بنابراين مناسب است صرفاً افرادي اقدام به حضور در اين دوره ها نمايند که به آموزش‌هايي که ارائه مي شود نياز دارند و نه صرفاً مدرک آن.
  • ۲- نحوه برگزاري دوره (ثبت نام، ارائه دروس، کلاس ها، تکاليف و آزمون ها) چگونه است؟

    کسب رتبه مجاز در آزمون کارشناسی ارشد  بنا به اعلام سازمان سنجش. پس از آن پذيرفته شدگان در روزهاي مقرر براي ثبت نام به دانشگاه مراجعه مي نمايند. پس از ثبت نام نيازي به حضور فيزيکي افراد در محل دانشگاه نيست؛ مگر در زمان امتحانات. تمامي آزمون ها و دفاع از پايان نامه و نظاير آنها بطور حضوري برگزار مي شوند. فراگيران با تخصيص نام کاربري و کلمه عبور منحصر به فرد با ورود به سيستم مديريت يادگيري (LMS) از محتواي آموزشي استفاده و در کلاس هاي برخط و جلسات مباحثه شرکت مي نمايند.
     
  • 3- نحوه پذيرش چگونه است؟

    پذیرش دانشجویان این دوره ها از طریق آزمون کارشناسی ارشد خواهد بود.
  • ۴- ميزان شهريه اين دوره ها به چه ترتيب است؟

    به قسمت ضوابط مالی مراجعه نمایید.
  • ۵- آيا محدوديتي به لحاظ مدرک کارشناسي براي افراد وجود دارد؟

    برای رشته های علوم انسانی محدودیت رشته وجود ندارد ولی متقاضیان رشته های مهندسی حتما باید رشته کارشناسی شان مرتبط باشد
  • ۶- آيا اين دوره ها داراي معافيت تحصيلي مي باشد؟

    بله 
  • ۷- اعتبار مدرک تحصيلي ارائه شده به چه ميزان است؟

    به فارغ التحصيلان اين دوره ها مدرک رسمي دانشگاه شهيد بهشتي ارائه مي شود و مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مي باشد؛ با اين مدرک مي توانند در آزمون مقطع تحصيلي بالاتر شرکت نمايند.
  • 8- براي شرکت در اين دوره ها، افراد به چه امکانات سخت افزاري نياز دارند؟

    يک دستگاه رايانه، دسترسي به اينترنت  پر سرعت ،وبکم و هدست . 
  • ۹- آيا افرادي که ساکن تهران نيستند هم مي توانند در اين دوره ها شرکت نمايند؟

     ازنظر محل حضور محدوديتي وجود ندارد. اما لازم است فراگيران ساکن غير از تهران اولاً دسترسي خوبي به اينترنت داشته باشند و ثانياً در پايان هر ترم براي شرکت در امتحانات در تهران حضور يابند. دانشگاه امکان در اختيار گذاشتن خوابگاه را به دانشجويان الکترونيکي ندارد
  • ۱۰- آيا داوطلباني که هم اکنون در حال تحصيل در مقطع کارشناسي هستند مي توانند در اين دوره ها ثبت نام نمايند؟

    دارا بودن مدرک کارشناسي معتبر (و يا گواهي موقت پايان تحصيل در مقطع کارشناسي) و ارائه فايل تصوير آن بعنوان پيوست درخواست ثبت نام و اصل آن در زمان ثبت نام، شرط لازم براي پذيرش در اين دوره هاست. کساني که پس از اتمام زمان پذيرش فارغ التحصيل مي شوند، کافي است به جاي ارسال مدرک، ليست دروس و تعداد واحد گذرانده شده تا کنون را ارسال نمايند. در زمان ثبت نام بايد مدرک تحصيلي خود را ارائه نمايند.
  • 11- آيا در ترم نخست به افراد مرخصي تحصيلي داده مي شود؟

    خير.
  • ۱۲- آيا انتقال دانشجو از دانشگاه ‌هاي دولتي يا غيردولتي به اين مركز امكان‌ پذير است؟

    در دوره هاي الکترونيکي دانشگاه شهيد بهشتي، امکان جابجايي و تغيير رشته وجود ندارد.
  • ۱۳- آيا دانشجويان شاغل به تحصيل در ساير دانشگاه ‌ها (دولتي، آزاد، غيرانتفاعي، جامع علمي-كاربردي و پيام نور) مي‌توانند به‌ طور همزمان دانشجوي اين دوره‌ها نيز باشند؟

    خیر دانشجويان شاغل به تحصيل در ساير دانشگاه ‌ها نمي‌توانند به‌ طور هم زمان دانشجوي اين دوره‌ها نيز باشند.
  • ۱۴- اگر در حين تحصيل انصراف داده شود، آيا شهريه(هاي) پرداخت شده عودت داده خواهد شد؟

    خير.
  • ۱۵- حضور و غياب در کلاس چگونه انجام مي شود؟

    مشاهده دروس توسط هر دانشجو از طريق سيستم مديريت يادگيري کنترل و ثبت مي گردد و حضور و غياب بر اساس ميزان دروس رويت شده و زمان مشاهده انجام مي گردد. توضيحات بيشتر در بخش قوانين حضور و غياب در آيين نامه آموزشي مقطع مربوطه ارائه خواهد شد.
  • ۱۶- آيا محتواي دروس موجود در سيستم مديريت يادگيري با کتابها و يا ساير منابع معرفي شده براي هر درس تفاوت دارند؟

    بلي، کتابهاي معرفي شده منابع جانبي دروس بوده و شما بايد دروس را از طريق LMS دنبال نماييد. بعلاوه محتواي موجود در سيستم تنها بصورت مکتوب نبوده و داراي اجزاي چند رسانه اي است، که طبيعتاً در کتب موجود نمي توانند وجود داشته باشند.
  • ۱۷- آيا براي مشاهده محتواي درسي مي توان از مرورگرهاي اينترنتي گوناگون استفاده کرد؟

     با توجه به سازگاري محتواي طراحي شده با محيط IE، توصيه مي شود فقط از مرورگر Internet Explorer نسخه 6 يا بالاتر استفاده نماييد.
  • ۱۸- آيا ممکن است تغييري در ضوابط اجرايي دانشگاه الکترونيکي ايجاد شود؟

     
    دوره هاي الکترونيکي دانشگاه شهيد بهشتي تابع قوانين وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است. دانشگاه موظف است هر گونه تغييري که از سوي اين وزارتخانه بر هر يک از بخش هاي فرايند اجرايي اين دوره ها اعمال شود، را اجرا نمايد.
  • ۱۹- آیا در مدرک نهایی کلمه مجازی ذکر می شود؟

      بله
  • 20- نحوه ارائه درس سمینار چگونه است؟

    در درس سمینار با نظر استاد مقدمات انجام فعالیت پژوهشی فراگرفته می شود و فعالیت های پژوهشی کوچکی به دانشجویان اختصاص می یابد. ممکن است ارائه های شفاهی از طریق LMS هم برای دانشجویان تعریف شود.
  • 21- آیا امکان تبدیل وضعیت به آموزشی – پژوهشی وجود دارد؟

    %10دانشجویان برتر ورودی هر رشته به شرط آن که در2 ترم اول حداقل 16 واحدگذرانده باشند و دارای معدل بالای 16 در رشته های حوزه علوم، معدل بالای 16.5 در رشته های حوزه فنی و مهندسی و معدل بالای 17 در رشته های حوزه علوم انسانی باشند.
  • 22- نحوه ارائه پایان نامه در دانشجویان آموزشی – پژوهشی چگونه است؟

    در صورت تبدیل وضعیت، دانشجو موظف به برداشتن واحد پایان نامه در آخرین نیمسال تحصیلی است. مراحل انجام پژوهش روی پایان نامه با نظر استاد راهنما و مانند دانشجویان روزانه دانشگاه انجام می شود. جلسه دفاع به صورت حضوری در مرکز آموزش الکترونیکی برگزار خواهد شد و ترکیب هیات داوران با نظر گروه آموزشی تنظیم می‌شود. در مدرک این دانشجویان، دوره الکترونیکی آموزشی – پژوهشی درج خواهد شد.